Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Αγιασμό για την νέα αθλητική χρονιά 2011-2012 πραγματοποίησε ο Αθλητικός Όμιλος Νέων Αργυρούπολης



Αγιασμό για την νέα αθλητική χρονιά 2011-2012 πραγματοποίησε ο Αθλητικός Όμιλος Νέων Αργυρούπολης χθες Παρασκευή 30/11 στο Α Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης.

Στα θετικά της νέας Διοίκησης του Συλλόγου η από κοινού τέλεση για όλα τα τμήματα, μετά από πολλά χρόνια αλά και η παρουσία των παλαιμάχων του ΑΟΝΑ. Την τιμητική του είχε και το νεοϊδρυθέν τμήμα του στίβου παρουσιάζοντας τους πρωταγωνιστές γυμναστές και επώνυμους αθλητές που θα το απαρτίσουν μεταξύ αυτών και γνωστός σε όλους τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης αλλά και πρωταθλητής Ελλάδος στους έφηβους και Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Χρ. Κορτζίδης ο Αντιδήμαρχος Πόλης κ. Κοροβέσης, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Κωνσταντάτος, την Παράταξη Σύγχρονη Πόλη εκπροσώπησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιμηγιάννης και ο Γραμματέας κ. Κρητικός, ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Μουζάκης και ο Πρόεδρος ΟΝΑΔΕΑ κ. Βάσσιος.

Στα αρνητικά η αδυναμία οργάνωσης αλλά και η μηδενική αναφορά στις υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος με τις υποδομές όλα αυτά τα χρόνια και στου επίσημους προσκεκλημένους που τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους, πράγμα που και σχολιάστηκε από γονείς και επίσημους παραβρισκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: