Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Β. Κρητικός για τον προϋπολογισμό του ΟΝΑΔΑ και τις βραβεύσεις των αθλητών.

¨


Δεν είναι της δικιάς μου αισθητικής
η έλλειψη διαφοροποίησης των επάθλων.
Όλοι οι αθλητές είτε ολυμπιονίκες είτε παγκόσμιοι είτε σχολικών πρωταθλημάτων πήραν το ίδιο έπαθλο για να κάνουμε εξοικονόμηση χρημάτων κατά 1000 ευρώ από την προηγούμενη χρονιά, την στιγμή που παίρνετε απόφαση να πληρώνονται τα κινητά τηλέφωνα των αντιδημάρχων και του κ Κορτζίδη από τα λεφτά των Δημοτών

Δεν με αγγίζει η έκφραση στην εισήγηση της Διοίκησης του Αθλητικού Οργανισμού «… για κατάργηση της πελατειακής σχέσης εξάρτησης των αθλητικών φορέων με τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές…» και ενώ είναι γνωστό ότι υπήρχε θεσμοθετημένη μοριοδότηση από επιτροπή παραγόντων των αθλητικών φορέων με 11 κριτήρια, άλλωστε τι αλισβερίσι μπορεί να γινόταν για 1.000 έως 7.000 ευρώ το χρόνο που δινόντουσαν εκτός της τελευταίας χρονιάς 2010 που τα έκοψε η επίτροπος?
Με την εισήγηση αυτή προσβάλλονται οι ίδιοι οι παράγοντες της Αργυρούπολης όταν γνωρίζουν ότι τα λιγοστά σωματεία του Ελληνικού διαχειριζόντουσαν και με τι κριτήρια ποσά της τάξης των 30.000 έως 65.000 ευρώ και μην παίρνοντας όλα τα σωματεία χρήματα.
Ο Αθλητικός Οργανισμός της Αργυρούπολης είναι ήδη πρότυπο λειτουργίας και ο μαζικός αθλητισμός είναι μέρος της καθημερινότητας όλων των Δημοτών μας και όχι ότι «…πρέπει να γίνει τώρα….» όπως λέγετε στην εισήγηση. Το μαρτυρούν οι 8.000 αθλούμενοι της πόλης μας και οι 350 βραβεύσεις Αθλητών μας, που ειναι ο πλούτος της Πόλης μας, είναι τα παιδιά μας.
Αυτής της αίσθησης και της αισθητικής είμαι. Συγχαρητήρια σε όλους όσους τιμήθηκαν και στις οικογένειές τους για την προσπάθειά τους.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις υποδομές και τις υπηρεσίες αν όχι να τις αναπτύξουμε ακόμα.
Μάταια όμως, στο πρόγραμμα έργων και η μικρή πισίνα κόπηκε που ήταν αίτημα των Δημοτών και έχει βγει η άδεια και τα γήπεδα 5χ5 και αργεί να ξεκινήσει και το β γήπεδο ποδοσφαίρου που ως γνωστό έχει ήδη δημοπρατηθεί από την προηγούμενη Διοίκηση Ευσταθιάδη και χρηματοδοτηθεί εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: