Κυριακή 22 Μαΐου 2011

"Η Σύγχρονη Πόλη" στήριξε και συμμετείχε στον Ποδηλατικό Γύρο


Η Παράταξη « Ελληνικό - Αργυρούπολη Σύγχρονη Πόλη» στήριξε και συμμετείχε στον Ποδηλατικό Γύρο της Πόλης μας, με εκπροσώπους τις , τον Πρόεδρο κ. Χάρη Πασβαντίδη, τον Δημ. Σύμβουλο κ. Χρήστο Μιμηγιάννη, τον πρ. Αντιδήμαρχο κ. Θανάση Καλύβα, τον πρ. Πρόεδρο ΟΝΑΔΑ κ. Βασίλη Κρητικό, τον πρ. Δημ. Σύμβουλο Ελληνικού κ. Γιώργο Σαραφίδη, την Πρόεδρο του ΤΟΣΥΝ Κ. Μαρία Πετράκη και πολλά μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Παράταξης.

Έδωσε μαζί με τους μικρούς και μεγάλους Δημότες της Πόλης, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Αργυρούπολης και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, ηχηρό μήνυμα, ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε τα τρία προηγούμενα χρόνια, "ο θεσμός" Ποδηλατικός Γύρος και ο ποδηλατόδρομος της Μαρ. Γερουλάνου», πρέπει όχι μόνο να συνεχιστεί, αλλά να αγκαλιαστεί από την σημερινή Διοίκηση με την ίδια Θέρμη και επιτέλους να ξαναρχινήσουν τα έργα ολοκληρώνοντας την αρχική μελέτη στο ακέραιο.

Σημειωτέο τα έργα σταμάτησαν αδικαιολόγητα εδώ και επτά μήνες, ίσως γι’ αυτό και ο σημερινός Δήμαρχος κ. Χρήστος Κορτζίδης δεν χαιρέτησε καν την εκδήλωση, ούτε ο εκπρόσωπος του και Πρόεδρος ΟΝΑΔΕΑ κ. Βασίλης Βάσσιος δεν ανέφερε το παραμικρό, άλλωστε μπορεί ακόμη να το σκέφτονται αν θα συνεχίσουν.

Η Παράταξη Σύγχρονη Πόλη δια τον εκπροσώπων τις, συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες καθώς και όλους τους φορείς που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του 3ου και όχι 1ου Ποδηλατικού Γύρου.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: