Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Μήνυμα "Σύγχρονης Πόλης" στο Ιδρυτικό Συνέδριο 3/2/2013



Συμπολίτισσες και συμπολίτες, φίλες και φίλοι

Εκπροσωπώντας τα στελέχη της πρώην παράταξης «Σύγχρονη Πόλη» θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την εντυπωσιακή ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα της ενότητας.

Η σημερινή μαζική παρουσία σας δεν αποτελεί μόνο για όλους εμάς τιμή, αλλά μας δίνει δύναμη στο νέο μας ξεκίνημα, όπου ενωμένοι όλοι μαζί καλούμαστε να εργαστούμε για την ανόρθωση και το καλό του τελματωμένου δήμου μας.


Μετά από μια μακρά και με αρκετές παλινδρομήσεις διαβούλευση των τριών παρατάξεων, επικράτησε τελικά η επιβεβλημένη και ζητούμενη από την κοινωνία φωνή της ενότητας, απομονώνοντας τις όποιες μικροπολιτικές σκοπιμότητες του «εγώ».

Οι ομόφωνες αποφάσεις των κεντρικών οργάνων των παρατάξεών μας για την διάλυση τους και η από κοινού υπογραφή μαζί με τους προέδρους μας της Διακήρυξης της Ενότητας και της δημιουργίας μιας μεγάλης ενιαίας και ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης, την οποία έχει σήμερα ανάγκη η πόλη μας, περισσότερο από ποτέ, ανταποκρίνονται στα σημεία των καιρών και υλοποιούν την επιτακτική απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών και των στελεχών μας.

Όλοι οι συνάδελφοι που επέλεξαν να βάλουν μπροστά το εμείς και όχι το εγώ, πέρα από πρόσωπα, νομιμοποιούνται πλήρως από τις ομόφωνες αποφάσεις των κεντρικών μας οργάνων και στηρίζουν αυτή την μεγαλειώδη προσπάθεια ενότητας, που είναι πρωτόγνωρη και μοναδική στα αυτοδιοικητικά πράγματα του δήμου και όλης της χώρας μας.

Όσοι μέχρι σήμερα δεν είναι συνεπείς ή δεν είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν αυτή τη δεδομένη στιγμή τις ομόφωνες αποφάσεις των οργάνων, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όταν η ιδέα της ενότητας ωριμάσει στη σκέψη τους και θα προάγουν το καλό της πόλης μας, η οποία χρειάζεται και τη δική τους εμπειρία απέναντι στην οπισθοδρόμηση και τον μηδενισμό της σημερινής παράταξης που έχει την ευθύνη της διαχείρισης της.

Τασσόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στην νέα προσπάθεια, χωρίς προκαταλήψεις, με ίσους όρους, βάζοντας κόκκινη γραμμή στο παρελθόν, αναδεικνύοντας τα πάρα πολλά που μας ενώνουν για το καλό των συμπολιτών μας, έχοντας ως κοινό όραμα και στόχο να κάνουμε και πάλι την Πόλη μας μια πόλη που αξίζει να ζούμε,
στηρίζοντας παράλληλα την υποψηφιότητά του κ. Γιάννη Κωνσταντάτου για την προεδρία της ενιαίας παράταξης.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,


Αύριο ξημερώνει μια νέα ελπιδοφόρα μέρα για το μέλλον του δήμου μας. Ας δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την αναγέννησή του σε μια σύγχρονη πόλη.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Σας ευχαριστούμε


Δεν υπάρχουν σχόλια: