Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

"Απογοητευτική εικόνα του απερχόμενου δημάρχου, Χρήστου Κορτζίδη"!

Ένα περίπου μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαϊου, άκρως απογοητευτική είναι η εικόνα που παρουσιάζει ο κομματικός υποψήφιος δήμαρχος κ. Χρ. Κορτζίδης.
Εκτός από την παντελή έλλειψη έργου στα τέσσερα περίπου χρόνια της δημαρχιακής θητείας του στον ενιαίο δήμο μας, καθόλα απαράδεκτη είναι και η συμπεριφορά των κομματικών συνεργατών του που έχει εξαπολύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καθυβρίζει τα στελέχη της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» και τον επικεφαλή της και υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο.
Οι κατέχοντες και μη αξιώματα και καρέκλες αερολόγοι, κομματικοί εκπρόσωποι, ανειδίκευτοι – εξειδικευμένοι επί παντός επιστητού, σύντροφοι του δημάρχου, συγκροτούν την ορχήστρα υβρεολογίας της παράταξης του κ. Χρ. Κορτζίδη.
Είναι κρίμα που πολλοί συνδημότες μας από το Ελληνικό και την Αργυρούπολη δεν έχουν τη δυνατότητα να μπαίνουν στο διαδίκτυο για να βλέπουν αυτό το μοναδικό στα δημοτικά μας χρονικά, θλιβερό φαινόμενο που συμβαίνει.

Βέβαια, από την άλλη πλευρά, είναι καλό που αποκαλύπτονται σε κοινή θέα όλα αυτά τα απωθημένα, συμπλέγματα, ένστικτα, πάθη, μίση, ιδεοληψίες, διχαστικές συμφυείς τάσεις, αναξιοπρέπεια, νοσηρός κομματισμός ατόμων της διοίκησης και η αντιδημοκρατικότητα από όλους αυτούς τους γνωστούς-άγνωστους ασχημονούντες και όποιους υποστηρικτές-μιμητές τους.
Εμφανίζονται να παρελαύνουν καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως η εμπροσθοφυλακή – ασπίδα προστασίας ενός σιωπηλού «βασιλιά-δημάρχου», που δυστυχώς αποκαλύφθηκε ότι είναι γυμνός.
Ας «τρολλάρουν» ελεύθερα λοιπόν οι παρατρεχάμενοι του κομματικού «στρατού προστασίας» του κ. Κορτζίδη. Αλλά να ξέρουν ότι τους βλέπουμε και τους ξέρουμε.
 Στο παιχνίδι των «τρολλ» δεν θα μπούμε. 
Γιατί, εμείς, ως «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ», διαθέτουμε, εκτός των άλλων, αξίες και αρχές. 
Αυτό δεν θα το αλλάξουμε.
Ολοι αυτοί, το μόνο που επιτυγχάνουν, είναι να δημιουργούν ένα κλίμα και ένα θέαμα αποκαρδιωτικό για τον αποτυχόντα σε όλα - και χωρίς ούτε ένα έργο - δήμαρχο, που βλέπει πια, ότι σε λίγες μέρες οι πολίτες με την ψήφο τους, από απερχόμενο δήμαρχο, θα τον κάνουν παρελθόν!
Βασίλης Κρητικός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αργυρούπολης
Μέλος Κ.Ε. «Ενωμένης Πόλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: